Vacature derdejaars stage accountancy, richting controle

Voorburg

Ben jij een derdejaars student Accountancy of Finance & Control en heb jij affiniteit met controlewerkzaamheden? Kom stagelopen in onze controlepraktijk!

Wat mag je verwachten?
  • Derdejaars stage
  • Ruimte om te groeien
  • Leerzaam
Voorburg;

Charlotte van Pallandtlaan 24
2272 TR Voorburg
T. +31 70 3209355
E. info@audit-to-be.nl

De functie

Als stagiair binnen ons accountantskantoor krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het werk van een AA-accountant. Tijdens je stage werk je mee aan o.a. het samenstellen van de jaarrekening en de financieĢˆle administratie van onze klanten en bereid je aangiften vennootschapsbelasting voor.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken iemand die de voorkeur heeft voor de controlepraktijk en die zich in de toekomst wil ontwikkelen tot AA-accountant. Na je stage bestaat er de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen onze praktijk.

Wij zoeken een derdejaars hbo-student Accountancy of Finance & Control, die tijdens zijn of haar studie ontdekt heeft dat de voorkeur uitgaat naar de samenstelpraktijk en de intentie heeft om verder te studeren voor de AA-titel.

Wat wij bieden

Wij bieden je ruimte om te groeien binnen een informeel kantoor en je krijgt een vaste begeleider als aanspreekpunt gedurende je afstudeerstage. Tijdens de stage kun je een goed beeld vormen van Stolp+KAB en de werkzaamheden van een accountant.

Herken je jezelf?

Neem voor meer informatie contact op met Saskia van der Meer via +31 71 3315200. Wil je reageren op deze vacature, stuur dan een e-mail naar Saskia of solliciteer direct via het sollicitatieformulier.

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
32 uur
HBO
Nieuw

Voorburg
Ben jij een (gevorderd) assistent accountant en toe aan een nieuwe uitdaging of een volgende stap in je ontwikkeling? Wellicht hebben we dan een match!


Voorburg
32 uur
HBO
Nieuw

Voorburg
Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!


Voorburg
40 uur
Registeraccountant

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.