"Werken bij Stolp+KAB is een combinatie van hard werken en gezelligheid!"

Fiscaal medewerker Tjeerd

Informeel karakter

Ik ben bij Stolp+KAB terechtgekomen omdat een vriend van mij de tip gaf om hier te solliciteren. En dat bleek inderdaad een hele goede keuze te zijn. Een kleiner kantoor met bijbehorend informeel karakter past bij mij. Mijn collega’s zijn sociaal en ik heb het gevoel dat ik altijd en bij iedereen kan aankloppen. Het is de combinatie van hard werken en gezelligheid die ervoor zorgt dat er een bijzonder fijne sfeer hangt.

Dartcompetitie

Het is niet alleen maar hard werken bij Stolp+KAB. Er is voldoende tijd om even bij elkaar aan te kloppen voor een praatje dat niet over werk gaat. Ook is er ruimte voor de broodnodige ontspanning. Zelf vind ik het leuk om in de pauze mee te doen aan de dart-competitie. We zijn er best fanatiek in mee, en er is een kantoor speciaal ingericht om lekker met de pijltjes te kunnen gooien. Ik let wel op tegen wie ik speel, ik wil wel winnen natuurlijk!

Groeimogelijkheden

Toen ik net kwam werken bij Stolp+KAB waren mijn werkzaamheden anders dan nu. In het begin verrichtte ik eenvoudigere werkzaamheden. Ik kon me echter steeds verder ontwikkelen, waardoor in nu leukere en meer complexe taken heb. Dat vind ik ook het fijne aan het werken bij een middelgroot kantoor. Je merkt dat er allerlei mogelijkheden zijn binnen de organisatie en dat je de richting kunt kiezen die je zelf graag wilt.

Combinatie werk & studie

Momenteel ben ik nog bezig met mijn studie tot Register Belastingadviseur. Het is pittig om werk en studie met elkaar te combineren. Het is fijn dat ik niet de enige ben; er zijn meer collega’s die nog aan het studeren zijn naast hun baan. Het is leuk om het er samen over te kunnen hebben en om ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast is het fijn dat alles dat je in de praktijk tegenkomt, je mee kunt nemen naar de studie. Ik verwacht dan ook dat ik over een aantal jaren als volwaardig belastingadviseur werk. Daar heb ik zin in!

Voorburg
Als Junior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse salarisadministratie taken volgens de procedures. De focus van deze functie ligt op de juiste hulp van de zakelijke belangen van de klant.


Voorburg
32 uur
MBO / HBO

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde aangiftemedewerker? Als aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van diverse belastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben jij bezig met een mbo- of hbo-opleiding in de richting Fiscaal, Financieel, Administratief of Accountancy en op zoek naar een leuke en leerzame (afstudeer)stage voor de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan bij ons! Wij zijn met grote regelmaat op zoek naar stagiaires en we hebben veel ervaring met het begeleiden.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen
Word jij blij van digitaal werken en van boekhouden? Wil jij graag verschillende digitale administraties bijwerken? Dan zoeken we jou!


Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde collega die we zoeken? Als aangiftemedewerker inkomstenbelasting ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van inkomstenbelastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg
Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!


Voorburg
In overleg
Registeraccountant

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
In overleg
HBO

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
HBO Accountancy

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.