"De sfeer beschrijf ik als persoonlijk, amicaal en recht door zee."

Controleleider Claudia

Diverse achtergronden

Bij Audit To Be werken hele verschillende mensen met diverse achtergronden. Dat maakt het voor mij interessant; de sfeer is goed en we gaan op een fijne en collegiale manier met elkaar om. Als het nodig is kunnen we met privé zaken bij elkaar terecht, maar ook zakelijk kunnen we het goed vinden. Als er deadlines zijn merk je dat het vanzelfsprekend is dat iedereen zijn schouders eronder zet. We klaren de de klus met z’n allen. Het is een prettig gevoel dat we echt als team functioneren. Ik kan oprecht zeggen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk kom!

Afwisseling

Een van de leukste dingen aan mijn werk vind ik de afwisseling die ik heb. Geen dag is hetzelfde bij Audit To Be. Dat ligt met name aan het soort klanten dat we hebben. Het pakket is heel divers en dat is dan ook wat het zo leuk maakt. Ik kom bij allerlei soorten organisaties over de vloer: je kunt het zo gek niet bedenken of we zijn er weleens geweest! Vaak werken we één tot twee weken op locatie bij de klant aan een opdracht. Als Controleleider ben ik de contactpersoon van de klant en stel ik het team op de hoogte van wat we gaan doen en hoe we het gaan aanpakken. Ook begeleid ik de assistenten om hun werkzaamheden uit te voeren.

Speciaal

Wat een dag speciaal maakt is het moment dat je iets gevonden hebt waarmee je de klant verder kunt helpen. Een klant ziet ons toch vaak als een genoodzaakt goed. We zijn er om hen te helpen omdat ze er zelf niet uitkomen. Het mooie is dan om een klant te laten zien waar ze zaken kunnen verbeteren. Als ze zien hoeveel profijt ze daarvan hebben en daar dan blij mee zijn is mijn dag geslaagd. Het is mede daarom ook fijn dat we vaste teams hebben voor vaste klanten. Zo leer je elkaar in de loop der jaren steeds beter kennen.

Stolp+KAB café

Bij Audit To Be houden we van ons werk, maar we vinden gezelligheid ook belangrijk. Regelmatig hebben we gezellige uitjes. Gezien de huidige situatie is dat niet mogelijk, maar we spreken elkaar toch heel regelmatig. Elke donderdagmiddag hebben we het Stolp+KAB café en praten we bij over de week. We doen online een spel of een quiz met elkaar, en hebben dan echt het gevoel dat we elkaar weer even 'gezien' hebben. En dat is heel belangrijk!

Voorburg
Als Junior Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse salarisadministratie taken volgens de procedures. De focus van deze functie ligt op de juiste hulp van de zakelijke belangen van de klant.


Voorburg
32 uur
MBO / HBO

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde aangiftemedewerker? Als aangiftemedewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van diverse belastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben jij bezig met een mbo- of hbo-opleiding in de richting Fiscaal, Financieel, Administratief of Accountancy en op zoek naar een leuke en leerzame (afstudeer)stage voor de volgende stap in je ontwikkeling? Kom dan bij ons! Wij zijn met grote regelmaat op zoek naar stagiaires en we hebben veel ervaring met het begeleiden.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen
Word jij blij van digitaal werken en van boekhouden? Wil jij graag verschillende digitale administraties bijwerken? Dan zoeken we jou!


Roelofarendsveen
In overleg
Mbo/hbo

Roelofarendsveen/Voorburg
Ben jij die gemotiveerde collega die we zoeken? Als aangiftemedewerker inkomstenbelasting ben je verantwoordelijk voor het opstellen en indienen van inkomstenbelastingaangiften voor onze klanten. De klanten die je gaat bedienen zijn vooral MKB-ondernemers, DGA’s en particulieren.


Roelofarendsveen/Voorburg
In overleg
Mbo/hbo

Voorburg
Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!


Voorburg
In overleg
Registeraccountant

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
In overleg
HBO

Voorburg/Roelofarendsveen
Ben je op zoek naar een functie waar je de kans krijgt werken en leren te combineren? Voor ons samenstelteam zoeken we een leuke enthousiaste collega.


Voorburg/Roelofarendsveen
In overleg
HBO Accountancy

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.