Controleleider RA

Voorburg

Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet!

Wat mag je verwachten?
  • Uitdagende projecten
  • Lekkere koffie
  • Enthousiast team
Voorburg;

Charlotte van Pallandtlaan 24
2272 TR Voorburg
T. +31 70 3209355
E. info@audit-to-be.nl

Ben jij de controleleider van de toekomst met een vleugje lef? Voel jij je thuis in een onderneming met een hoog kwaliteitsniveau en waar je je kennis en vaardigheden kan ontwikkelen en benutten? Een organisatie die je dus opleidings-, ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden biedt? Een organisatie waar je mogelijkheden kan aanpakken en bij je functie behorende verantwoordelijkheden krijgt? Dan maken wij graag kennis met jou!

Voor ons kantoor in Voorburg zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken weet! Een Controleleider RA voor 40 uur per week.

Over Audit To Be

Wij zorgen voor zekerheid, met name door de uitvoering van (wettelijke) controleopdrachten voor onze cliënten. In de praktijk staan wij dichtbij de ondernemer en garant voor hoge kwaliteit. We beschikken uiteraard over een AFM-vergunning en zijn lid van het internationaal accountancynetwerk Russell Bedford International. De cultuur bij Audit To Be is te omschrijven als professioneel, betrokken, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je dan ook weer terug aan ons team gemotiveerde en enthousiaste collega’s!

Je belangrijkste verantwoordelijkheden

Als controleleider ben je medeverantwoordelijk voor de operationele aansturing van onze controle opdrachten. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de succesvolle afronding van de opdracht. Als onderdeel  van het team zorg je voor de planning, coördinatie en review van de controle.

Daarnaast ben je een inspirerende en enthousiasmerende mentor/coach voor je collega’s in het controleteam. Je werkt voor diverse klanten in verschillende branches in het (internationale) MKB. Je hebt de leiding over controle opdrachten (uitvoering, evaluatie en rapportage).

Functie-eisen

  • Je bent studerend voor of hebt je studie tot registeraccountant inmiddels volledig afgerond
  • Je hebt tenminste 5 jaar relevante werk ervaring in de (internationale) audit praktijk
  • Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkelt en je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal
  • Je bent nauwkeurig, vakkundig, stressbestendig en je hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit
  • Je signaleert kansen en behoeften bij de klant
  • Je voelt je prettig binnen een dynamische organisatie
  • Je bent tenslotte ambitieus, stressbestendig, intelligent, energiek en je hebt leiderschapskwaliteiten

Wat heeft Audit To Be jou te bieden?

Bij Audit To Be zijn we heel benieuwd naar jouw kwaliteiten. We denken dat jij de beste ideeën hebt over jouw eigen ontwikkeling en vinden het leuk om die ontwikkeling zoveel mogelijk te faciliteren en daarmee te stimuleren. We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met persoonlijke opleidings-, ontplooiings- en doorgroeimogelijkheden. Dus, een uitdagende baan met vele mogelijkheden om te leren en door te groeien. Daarnaast een zelfstandige plek in een enthousiast team van accountants in een zeer uitdagend vakgebied binnen een innovatief bedrijf met uitdagende projecten.

Spreekt het je aan?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan een e-mail naar onze HR-adviseur, Saskia van der Meer of reageer direct via het sollicitatieformulier.

Nieuw

Voorburg
Ben jij een derdejaars student Accountancy of Finance & Control en heb jij affiniteit met controlewerkzaamheden? Kom stagelopen in onze controlepraktijk!


Voorburg
Full time
Derdejaars HBO

Voorburg
Studeer je voor een RA titel of heb je de intentie hiermee te gaan starten? Voor ons groeiende team zoeken wij startende collega's!


Voorburg
32 uur
HBO
Nieuw

Voorburg
Ben jij een (gevorderd) assistent accountant en toe aan een nieuwe uitdaging of een volgende stap in je ontwikkeling? Wellicht hebben we dan een match!


Voorburg
32 uur
HBO

Heb je een vraag over een van onze vacatures of wil je ergens meer over weten? Laat je bericht hier achter.